•   Frakt endast 49:- 
  •   Snabba leveranser
  •   30 dagars öppet köp
  •  Fraktfritt över 799:-

LED lampor och dioder till bilen

LED-belysning för fordon, ger optimalt ljus inuti din bil 

Ljusare och modernare än de flesta fabriksmonterade lampor. Du kan uppnå ett helt nytt ljus med eftermonterade LED-lampor. 

LED lampor - Diodlampor av hög kvalitet för‎ byte av bilens lampor till bra pris

Du kan välja LED lampor med färgtemperaturer från 3000 till 8000 Kelvin – från neutralvitt till blåaktigt xenon-vitt för modern design. LED lampor kan användas som ersättare till läsbelysning, handsfacksbelysning, i bagageutrymme eller instrumentbelysning. Välj färgade lampor för skön stämning under crusingen, eller som en häftig effektbelysning i bilen helt enkelt.

Stort sortiment av LED fordonsbelysning

Hos oss på Wattvaktarna hittar du ett stort sortiment av belysning och LED dioder online till din bil. Vare sig du behöver byta ut någon lampa som har gått sönder eller du vill ha en fräschare typ av belysning till din bil. Till utsidan har vi lampor till back, bak, position, blinkers och skyltbelysning. Vi har även ett stort sortiment av de LED lampor som passar i instrument- eller innebelysningen. T.ex. T10 Positionslampor, BA9S, T4W, W5W. C5W Spollampor 31, 36, 39 och 42mm för skyltbelysning och interiör, T5 lysdioder, BA15S för bakljus, blinkers mm. LED lampor som passar till Can-bus, diodlampor som passar till i stort sett alla bilar. Vi har en liten guide här för att se vart i bilen respektive LED lampa passar.

Bra ljus till bättre pris!

Vi har både LED lampor i premiumkvalitet från svenska, och kända leverantörer, samt egenimporterade lysdioder till otroligt bra pris.

Diodlampor & LED dioder kräver mindre energi

Uppgradera Bilen med LED belysning - spara pengar och bensin! Du vet väl om att din bensinförbrukning blir lite lägre? Eftersom motorn driver generatorn, behövs det inte så mycket ström till lamporna som innan och då går generatorn lättare, vilket ger bättre bränsleekonomi! WIN-WIN!! Även lämpligt för den avlägsna stugan utan el, eller husvagnen som ofta har belysningen kopplad till ett batteri.

Är du kanske på jakt efter arbetsbelysning? Wattvaktarna har ett stort utbud av olika typer av LED strålkastare och LED lampor som hjälper dig att utföra arbetet säkert. Du hittar dem under vår kategori Industrilampor

Produkter
Övrigt