Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till Wattväktarna.se 

Jag gillar att spara pengar och energi, det är det som driver mig. Jag gillar också att handla på nätet så jag vet vad som krävs för att få nöjda kunder. Jag älskar mina kunder och strävar hela tiden efter att bli bättre på det jag gör. Allt från att ta emot en reklamation från dig när det inte har gått helt bra till att välja ut en ny produkt som någon av mina kunder önskat att jag ska ha i shoppen. Att jag har makalöst bra produkter det vet jag, det finns det andra som har med, men jag vill ge dig något mer, en bättre upplevelse om hur enkelt och bekvämt det ska vara att handla online. inte bara att det går fort att byta sida i butiken och hitta bra produkter utan att du ska veta att jag gjort allt för hitta de bästa produkterna till dig, så du slipper att göra det.

WATTVAKTARNA.se är plattformen där jag har valt ut produkter efter bästa förmåga till dig som kund. Det är Energisparlösningar och elmaterial, VVS-produkter, verktyg och en del hushållsprodukter, jag säljer dessa på min sida online till samtliga över 18 år i Sverige, Finland och Danmark. i särskilda fall (om möjligt säljer jag även vissa produkter till Norge)

Jag har högsta möjliga kreditvärdighet för enskilda företag i Sverige. 

AA Rating från UC AB, Godkänd för F-skatt

I urvalet av produkter förekommer endast produkter av högsta kvalitet. Då jag jobbat som energiexpert under flera år har jag genom utbildning och lång erfarenhet förmågan att hjälpa dig som kund att välja rätt el- och energisparande produkter. 

Jag arbetar främst med svenska leverantörer som har produkter avsedda för våra svenska krav. Vårt nära samarbete med våra leverantörer gör att vi tillsammans alltid kan ha hög kontroll på de produkter vi valt ut i vårt sortiment.

Samtliga produkter jag säljer i min butik måste hålla hög kvalitet och ha bra garantier. Jag har tillgång till ca 80.000 artiklar inom 24 timmar, totalt 350.000 inom 7-10 dagar.

Jag är en enkel person som är lätt att ha att göra med, precis som Du! Jag vill inte krångla till saker o ting. Det är därför jag har en av näthandelns enklaste returhantering. Jag erbjuder Dig som kund schyssta villkor som 30 dagars returrätt, bra priser, ett stort sortiment och blixtsnabba leveranser. Självklart packar jag dina varor noggrant med omsorg och ser till att leveranserna kommer iväg utan dröjsmål.

Det är bara jag som jobbar på Wattväktarna, jag har inga lagerrobotor (ibland önskar jag det) inga fejkade kundtjänstmedarbetare i datorn, utan allt arbete sköts av en riktig människa. Jag sätter alltid kunden i fokus och gör allt för att hjälpa Dig! Min målsättning är att erbjuda bra produkter till både hemmafixare och proffs till vettiga priser. Jag levererar alla produkter från vårt lager, eller i vissa fall direkt från mina leverantörer till kunder i hela landet för leverans 1-3 dagar efter beställning.  

Alla LED lampor är inte lika, en del lampor förbrukar mer ström än vad som är nödvändigt, andra genererar så mycket värme att lamporna går sönder i förtid. Det är inte alltid lätt att se med blotta ögat, man måste in och kolla ganska många egenskaper och läsa vilka specifikationer lamporna har. jag har gjort det jobbet åt er, det är därför jag kanske inte alltid säljer den billigaste LED lampan. Men ni kan vara säjkra på att ni får valurta för era pengar hos Wattväktarna.se  

Att kontakta wattvaktarna kan vara lite av en utmaning, inte för er utan för mig, som anställd på fabrik med 2-skiftsarbete med natt, blir det svårt att vara tillgänglig så ofta som jag verkligen vill, Därför ber jag er att maila mig på [email protected] istället, då kan jag svara er bättre samtidigt som vi båda får ärendet dokumenterat också (då blir det svårare att glömma bort med).

 

Jag lovar att Du som kund alltid ska kunna känna dig trygg med att välja produkter från WATTVAKTARNA.se

WATTVAKTARNA.se ägs och drivs av Lars Hagström 

 

Wattväktarna.se
6907196692
Ekedalen Solhem
522 93 Tidaholm
0502784440
[email protected]

 

Vill ni kolla in på  Facebook så gör ni det här.

Vill ni kolla in på  Google+ så gör ni det här.

Vill ni kolla in på  Twitter så gör ni det här.

Rättigheterna till publicerade texter och bildmaterial på WATTVAKTARNA.se ägs av Lars Hagström

 

Produkter
Övrigt