Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Välkommen till oss på Wattväktarna 

Vi gillar energisparande produkter och det är det som driver oss. Vi gillar också att handla på nätet så vi vet vad som krävs för att få nöjda kunder. Vi älskar våra kunder och strävar hela tiden efter att bli bättre på det vi gör. Allt från att ta emot en reklamation hos vår duktiga kundtjänst till att välja ut en ny produkt som någon av våra kunder önskat att vi ska ha i shoppen. Att vi har makalöst bra produkter det vet vi, det finns det andra som har med, men vi vill ge dig något mer, en bättre upplevelse om hur enkelt och bekvämt det ska vara att handla online.

Vi är enkla människor som är lätta att ha att göra med, precis som Dig! Vi vill inte krångla till saker o ting. Det är därför vi har en av näthandelns enklaste returhantering. Vi erbjuder våra kunder schyssta villkor som 30 dagars returrätt, bra priser, ett stort sortiment och blixtsnabba leveranser. Självklart packar vi dina varor noggrant med omsorg och ser till att leveranserna kommer iväg utan dröjsmål.

Vi är bara människor som jobbar på Wattväktarna, vi har inga lager robotor (ibland önskar jag det) inga fejkade kundtjänstmedarbetare i datorn, utan allt arbete sköts av riktiga människor. Vi sätter alltid kunden i fokus och vi gör allt för att hjälpa Dig! Vår målsättning är att erbjuda bra produkter till både hemmafixare och proffs till vettiga priser. Vi levererar alla produkter från vårt lager till kunder i hela landet för leverans 1-3 dagar efter beställning.  

WATTVAKTARNA.se ägs och drivs av Lars Hagström 

 

Wattväktarna.se
69071196692
Ekedalen Solhem
522 93 Tidaholm
0502784440
[email protected]

 

Vill ni kolla in oss på  Facebook så gör ni det här.

Vill ni kolla in oss på  Google+ så gör ni det här.

Vill ni kolla in oss på  Twitter så gör ni det här.

 

 

Produkter
Övrigt