Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Black Friday hos Wattväktarna.se

Black Friday på Wattväktarna.se

På Black Friday fredag den 29 november 2019, så laddar jag upp med massvis av riktigt bra erbjudanden online i Webbutiken. Du kommer att kunna hitta massvis med prissänka produkter och Black Friday erbjudanden. Stor prisfest och möjlighet att göra riktigt bra kap. Jag kommer uppdatera med nya erbjudanden under hela dygnet och fylla på med produkter, allt för att du ska kunna göra en riktigt bra deal! 

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA och är den största shoppingdagen på året i USA. Många ser Black Friday som ett startskott för julhandeln men hur kom den här dagen till Sverige och vad är historien bakom Black Friday?

Läs mer om historien bakom Black Friday

Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har över 30 år i bagaget så tog vi i Sverige begreppet till oss först 2010. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord. Idag räknas Black Friday som en av de absolut största säljdagarna för handeln i Sverige. Fenomenet har fått enormt genomslag både i butiker där köerna i fjol ringlade långa och online där många e-handelssidor under långa stunder gick ner på grund av enorma trafikflöden.

Produkter
Övrigt