Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Handla Offline hos Wattväktarna.se

Vi förstår självklart att de flesta väljer att beställa via wattväktarnas ordinare system med kassan och allt, men det finns en del av er där ute som av en eller annan orsak hellre vill beställa via mailen. För att underlätta så finns här en länk till vårt kontaktformulär för att det skall vara så enkelt som möjligt för dig. Beställningen gör du genom att fylla i meddelanderutan, när det är klart mailar du in det till oss på wattväktarna, tillsammans med ert mobil.nr. då skickar vi en betalningslänk till klarnas snabbkassa till er via sms. 

Företag kan också välja att handla den här vägen, skillnaden är att då görs en kreditprövning och varorna skickas efter godkännande mot 20 dagars faktura. 

Optimerat för dig!

Betallösningen från Klarna är optimerad för att du ska kunna göra ett smidigt köp. Den unika lösningen, som bygger på att Du slutför köpet i din egen mobil, gör det lika enkelt att handla som du är van vid från onlineköp eller i affären. Pricken över i? Det krävs ingen app, inget medlemskap och ingen registrering för att betala med Klarna i butik – din telefon behöver bara ha tillgång till internet. Detta gör det möjligt för dig att handla även om du inte har kontanter eller kort på dig, du kan istället enkelt välja ditt favoritsätt att betala direkt i telefonen.

Enkelt att beställa från wattväktarna

Produkter
Övrigt