Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Robotklippare Worx Landroid 600m2

Perfekt för den mindre villatomten eller sommarstugan!
Nya Worx Landxcape LX790 passar till den mellanstora trädgården på upp till 600kvm.
Den är väldigt lätt att installera.

5 999 kr
Finns i lager
7-10 dagars leveranstid
.
7-10 dagars leveranstid

Perfekt för den mindre villatomten eller sommarstugan!

Nya Worx Landxcape LX790 passar till den mellanstora trädgården på upp till 600kvm. Den är väldigt lätt att installera. Den kan även programmeras efter dina behov så att den arbetar på de tider som passar dig. Gräsklipparen märker när den går emot något hinder och kommer backa och ändra riktning. Tänk på att ringa in och skydda känsliga hinder i trädgården såsom blomrabatter med begränsningskabel. Skulle det bli regn avbryter Landroid gräsklippningen och återgår så snart gräset börjar bli torrt för att få bästa klippresultat.

Mindre jobb och friskare gräsmatta
Tät regelbunden gräsklippning gör din gräsmatta grönare och friskare. Du slipper kratta överskottet eftersom stråna blir så korta att det sprids över gräsmattan som ett naturligt gödningsmedel. En robotgräsklippare kan också bidra till mindre mossa och färre mördarsniglar i din trädgård.

Justerbar klipplängd
Landroid har en klippbredd på 16cm och klipphöjden justerar du mellan 30-60 mm. Perfekt för att anpassa efter eget önskemål eller olika delar av trädgården.

Stöldskyddad med säkerhetskod
En personlig PIN-kod skyddar din Landroid från obehöriga personer. Om gräsklipparen flyttas utanför sitt område kommer den inte starta utan rätt PIN-kod.

Säkerhet
Gräset klipps av tre blad på en svängande, roterande knivtallrik i mitten under gräsklipparen med säkert avstånd till kanterna. En lyftsensor känner av om Landroiden lyfts och då stannar genast motorn. 

Smart navigering i hela trädgården
LX790 klarar gräsmattor upp till 600m² och ger en jämn och fin gräsklippning även om terrängen är ojämn, har backar och hinder. Landroid klättrar upp- och nedför sluttningar med lutning upp till 35% / 20°. 

Medföljande tillbehör:
- Laddningsstation med förlängningssladd
- Nätadapter
- 130m Begränsningskabel
- 180st märlor
- 8 spikar för basstation
- Avståndsmätare för slinga
- 9st knivar

Specifikation:
- Batteri 20V 20Ah Li-Ion)
- 20 graders lutning
- Sido Laddning
- Plug-N-PlayProdukter
Övrigt

?>