Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +19 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Säkerhet

Känn dig skyddad

Från alla vinklar

Känn dig nära, även när du är borta

Vi hjälper dig att ge ditt hem och din familj fullständigt skydd  med en enda omfattande

säkerhetssystem. Under dagen kan du använda vår smartphone -app för att styra ditt säkerhetssystem från vilken plats som helst och ta emot aviseringar om statusuppdateringar. Vid en larmhändelse får du eller din säkerhetsleverantör videoklipp och stillbilder av ditt hem, vilket ger dig möjlighet att bedöma ett potentiellt hot och vidta nödvändiga åtgärder.

Du kan också starta livevideo med  en knapptryckning för att checka in på ditt hem och din  familj när som helst.

Ett brett utbud av trådlösa tillbehör

RISCOs breda utbud av eleganta trådlösa tillbehör erbjuder snabb och enkel installation. Hela vårt utbud av tillbehör för säkerhet, säkerhet och omkretsskydd är baserade på unika teknologier som erbjuder ultimat tillförlitlighet, för både inomhus- och utomhusbruk.

iRISCO Smartphone-app

En enda intuitiv app möjliggör full kontroll över säkerhets-, säkerhets- och smarta hemfunktioner, skickar push-meddelanden och bilder omedelbart, så att husägaren kan bestämma sig för det bästa tillvägagångssättet inom några sekunder. Initierar livevideo, styr smarta hemenheter och hanterar alla systemdetektorer - allt med ett enda klick, på ett gränssnitt.

Visuell verifiering inomhus och utomhus

Med iRISCO-appen kan användare njuta av fullständig kontroll över sitt larmsystem, få realtidsmeddelanden om händelser och omedelbart se bilder och ett videoklipp av händelsen och agera därefter.

Produkter
Övrigt