Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Coffee Queen Original Kaffemaskiner & Bryggare

Original är en komplett serie av klassiska kaffemaskiner.

Original är en serie med kaffemaskiner som under årtionden gjort sig kända på caféer, restauranger, hotell och andra miljöer där gäster förväntar sig en god kopp kaffe eller espresso. Idag är Coffee Queens kaffemaskiner och espressomaskiner bland de absolut mest populära i offentliga miljöer i Sverige.

 

För att se hela vårt sortiment med kaffemaskiner besök gärna 

   

Original Espressomaskiner och kaffebryggare från Coffee Queen

Kaffemaskinerna är byggda utifrån en välbeprövad teknik som under åren kompletterats och förfinats med nya innovationer och moderna komponenter.

Resultatet är en kaffemaskin som du kan lita på och som du kommer att ha nytta och glädje av under lång, lång tid. 

Kaffemaskiner och espressomaskiner från Coffee Queen kan du alltid lite på och hos oss hittar du ett stort utbud av de kaffemaskiner som Coffee Queen erbjuder. Behöver du tillbehör, kaffe eller reservdelar så hjälper vi dig även med detta. 

Kaffeservering för en eller alla?

Kommer det många gäster idag? Oavsett hur många som kommer så ska alla ha ett fräscht och välsmakande kaffe, samtidigt som serveringen ska gå riktigt snabbt. 

Kaffestunden ska vara njutningsfull, inte en lång väntan i kö.

Med hjälp av Coffe Queens Serving Concept kan alla dina kaffeönskemål uppfyllas. Vi har alltid maskiner och tillbehör som passar din verksamhet, oavsett om det handlar om två gäster eller årets största konferens.

I Serving Concept ingår Coffee Queen Single Tower med 1st 5 liters serveringsstation, Coffee Queen Tower med 2x5 liters serveringsstationer samt Coffee Queen Mega Gold A, M och A2 med sina mindre 2,5 liters Serveringsstationer

Produkter
Övrigt