Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Vägguttag

Vägguttag och eluttag från våra främsta leverantörer i hög kvalitét. 

När du ska välja vägguttag så tänk på att du väljer en serie som är komplett för dina önskemål. Då slipper du göra avkall på designen om du vill montera olika produkter t.ex i kombinationsramar. Det blir inte så snyggt att blanda olika fabrikat intill varandra, och det är sällan man hittar olika märken som passar i varandras ramar mm.

Vägguttagen är anpassade för den svenska marknaden både avseende design och säkerhet. I vårt sortiment hittar man de populära vägguttagen från Trend och Exxakt, de snyggaste från ABB och Govena i metall samt även i retrostil från Renova. Vi har även pop-up uttag som är dolda när de inte används. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att välja rätt eluttag.

 

Kärt barn har många namn heter det ju, och i detta fall stämmer det bra!

Eluttag från ledande leverantörer. Vi har eluttag både för utanpåliggande och infällt montage. Vi säljer både ojordade och jordade uttag. Våra uttag är i hög kvalitet och håller hög säkerhet, designade uttag från Schneider och snygga uttag i retrostil från renova. Eller superkapslade eluttag i IP54 från ELIT.

Produkter
Övrigt