Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Allt för en lyckad Elinstallation

  

Elinstallationer kräver bra och godkänt el-matriel för att bli riktigt snygga och väl utförda.

Vi på wattvaktarna har genom eget lager och våra grossister tillgång till ett enormt utbud av installationsmateriel som du behöver för att installera ett stort hus eller för att bara koppla in en enda lampa. Produkterna vi har kommer bland annat från, Elko, Eljo, ABB, Hager Schneider electric, GARO m.fl. Oavsett om du behöver en komplett normcentral eller bara en kopplingsdosa eller buntband så hittar du det här.

Bra elmaterial för din elinstallation

Du hittar halogenfria kablar, dosor och mycket mer. Vi använder oss endast av elmaterial av högsta kvalité, som är godkända enl. svenska regler och erkända varumärken som vi vet håller måttet i många år. 

Material för elinstallationer finns i en mängd utföranden, modeller och med olika funktioner. Att välja rätt är inte det enklaste då det finns många som med blotta ögat ser likadana ut. De billigare elmaterialen håller ofta inte lika länge som de något dyrare gör, de kan missfärgas utvändigt och ingående komponenter kan mattas fortare, och är det produkter som är svåra att byta ut, så bör man välja elinstallationsmaterial med längre livslängd. 

Det är som med allt annat man köper - Man får vad man betalar för! Gör dig själv en tjänst och köp bra material till din elinstallation från början, då slipper du bli besviken och så kostar det ju ändå mer att börja byta ut produkterna senare.

Alla produkter vi säljer oavsett leverantör är godkända och uppfyller de krav som finns för elinstallationer i Sverige.  

Produkter
Övrigt