Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Strömbrytare från Elko Plus

Strömbrytare från ELKO- säkra och snygga val för framtiden.

Du får alla produkter i din bostad i samma snygga utförande och i samma väl fungerande utförande. Strömbrytarna går att kombinera med olika ramar som passar inredningen i ditt hem.

 

Detaljer som gör helheten

ELKO Plus innebär ett medvetet och stilsäkert val och är utformad för att vara modern under lång tid framöver. Och serien är formgiven för att kunna variera och anpassa färgen på materialet efter miljö. Men du både ser och känner skillnaden. Det fina samspelet mellan räta och svängda linjer ger en upplevelse av kvalitet.

ELKO Plus Strömbrytare och vägguttag är en naturlig del i en bostad, därför är det lika naturligt att se till att produkterna smälter in i hemmets övriga miljö. Kanske vill du att några av dem skall sticka ut lite grand?

Elko RS med tidlös design, högkvalitativa strömbrytare som levererats i tusental runt om i landet. Elko RS är en traditionell strömbrytare som är lätt att koppla in och den är väl beprövad.

ELKO – ett företag i elbranschen sen 70 år tillbaka

ELKO har tillverkat installationsmateriel i över 70 år och har hela tiden varit med om att leda utvecklingen i branschen. ELKO står för hög kvalitet och hållbarhet. ELKO har alltid kommit med innovativa produkter, i tidlös design och med hög kvalitet.

 

Produkter
Övrigt