Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Specialuttag och övriga modeller

Pop-up och övriga vägguttag

Grenuttag samt uttag i speciella utföranden. PopUp eluttag som man kan fälla ner i tex bänkskivor, uttagsposter för konferensen, speciella uttag som kan användas i möbler, motorvärmaruttag, laddstolpar mm

Grenuttag & skarvsladdar

Grenuttag, skravdosor med flera uttag och skarvsladdar hittar du här, grenuttag med och utan kabel. Kabelvindor med inbyggd grenuttag, samt fotströmbrytare med uttag.

Grenuttag finns för både inom- och utomhusbruk, vi har grenuttag och övriga uttag upp till IP54 klassning som tål riktigt tuffa tag.

Även portabla jordfelsbrytare samt uttag med ljussensor mm platsar bland vår övriga uttag

Grenuttag i många utföranden

Hos oss hittar du grenuttag med USB kontakter, Grenuttag med sladd och utan (för dig som vill göra dina egna grenutag). Vi har även grenuttag med strömbrytare och energismarta grenuttag som stänger av all utrustning om den utrustning som sitter i grenuttagets master uttag stängs av.

Grenuttag för kontoret eller arbetsplatsen

Vi har grenuttag för kontoret i extra snyggt utförande, modeller med 4 eller 2 uttag som tål att placeras direkt på skrivbordet, vi har även grenuttag med USB och eller energimätare, de vanligaste grenuttagen har vi alltid på lager t.ex grenuttag med 3 eller 6 uttag med 1,5 eller 3 m kabel och med eller utan strömbrytare.

Produkter
Övrigt