•   Frakt endast 49:- 
  •   Snabba leveranser
  •   30 dagars öppet köp
  •  Fraktfritt över 799:-

Allt för en lyckad Elinstallation

Din elinstallation kräver bra och godkänt el-matriel

Oavsett om du behöver en komplett normcentral eller bara en kopplingsdosa så löser vi det åt dig.

Vi har även produkter från Elit med en uppsjö av moduler och uttag. Här hittar du även CEE don och normapparater, kabel, laddstationer för el-bilar, industritejp och fästmaterial.

Bra elmaterial för din elinstallation

Du hittar halogenfria kablar, cee uttag/intag, normcentraler och normapparater, Tak/väggboxar, golvboxar, bordsboxar, uttagstavar mm från Elit, dosor och mycket mer. Vi använder oss endast av elmaterial av högsta kvalité, som är godkända enl. svenska regler och erkända varumärken som vi vet håller måttet i många år. 

Elmaterial finns i en mängd utföranden, modeller och med olika funktioner. Att välja rätt är inte det enklaste då det finns många leverantörer som för blotta ögat har samma produkter. De billigare elmaterialen håller ofta inte lika länge som de något dyrare gör, de kan missfärgas utvändigt och ingående komponenter kan mattas fortare, och är det produkter som är svåra att byta ut, så bör man välja elprodukter med längre livslängd, t.ex.inbyggda installationsmaterial. 

Det är som med allt annat man köper - Man får vad man betalar för! Gör dig själv en tjänst och köp bra elmaterial från början, då slipper du bli besviken och så kostar det ju ändå mer att börja byta ut produkterna senare.

Alla produkter vi säljer oavsett leverantör är godkända och uppfyller de krav som finns för elinstallationer i Sverige.  

Produkter
Övrigt