Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Coffee Queen Kaffebryggare A-2

En av måra mest sålda bryggare!
Du känner igen den från restauranger, caféer, barer och kontor.
En enkel, lättskött och mycket pålitlig bryggare.

5 699 kr
Finns i lager
3-5 dagars leveranstid
.
3-5 dagars leveranstidEn av måra mest sålda bryggare!

Du känner igen den från restauranger, caféer, barer och kontor. En enkel, lättskött och mycket pålitlig bryggare. Den snygga designen gör att den passar in i alla tänkbara miljöer.

Coffee Queen A-2 är en enkelbryggare med två värmeplattor. Med bryggaren medföljer två serveringskannor på 1,8 liter, en slang på 1,5m för anslutning av automatisk vattenpåfyllning till bryggaren och 25 st 90mm engångsfilter.

Ett självklart val för den som tänker på sin energiförbrukning och vår miljö. Snabba bryggtider gör att det går åt mindre energi!

Specifikationer:
Spänning: 240V
Effekt: 2300 W
Kapacitet: 1,8l på 6min
koppar på en fyllning: 12
Storlek maskin Bredd: 205 Höjd: 430 Djup: 360
Dryckesalternativ: Bryggkaffe
Vattenpåfyllning: Automatisk


Det är skillnad på kaffe och kaffe! Tänk på att kaffebryggning på Coffee Queen går så mycket fortare än i en vanlig kaffebryggare. Köp därför en kaffesort som är anpassad till det. De sorters kaffe vi säljer har en grövre mer taggig form och annan rostning än vanligt bryggkaffe. Detta för att det ska hinna lämna ifrån sig arom och smak. Dessutom förenklar det vardagen för den som är ansvarig för kaffet, bara att tömma en portionsförpackning i filtret så får du perfekt kaffe VARJE GÅNG!!Recensioner
2019-07-02 av
Precis vad vi sökte.
Produkter
Övrigt

?>