Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Hög tid att beställa värmepump

Nu är det hög tid att beställa värmepump. Nu är det verkligen högsäsong för oss och våra installatörer när det gäller försäljning och installation av luft luftvärmepumpar. För att kunna garantera er att få pumpar och installationer i tid är det nu dax att lägga beställning. Det kan låta som ett lockerbjudande eller säljknep men det är det verkligen inte, detta är höjdpunkten på året för oss n&aum…

Bättre och billigare med LED belysning

Bättre och billigare med LED LED-lampan är bland det bästa som hänt oss inom belysning. En LED lampa drar nästan 85% mindre energi än sin föregångare glödlampan och inte innehåller några miljöfarliga ämnen eller gifter. Den är både billigare att använda och bättre för miljön. Nu kan du inreda ditt hem med ljus och kärlek i alla dina rum utan att elräkningen skenar iväg och med ett rent samvete mot miljön. Du ve…

Coffee Queen reservdelar

Vi har delen du söker! Hos oss köper du Original reservdelar till din kaffemaskin eller hetvattenautomat från Coffee Queen. Vi har bra priser och snabba leveranser av reservdelar till coffee queen, och vi säljer enbart originaldelar och tillbehör. Allt fler hittar till oss när det gäller reservdelar och det är kul för det innebär att vi gör någonting rätt, snabba leveranser och bra pris är bidragande faktorer att allt fler köper dem hos oss. Om du best&…

Bordsfläkt USB

Nu har vi åter våra populära USB fläktar i lager igen. Dessa fläktar som vi sålt 100-tals av tog slut för oss precis innan sommaren, på grund av att den leverantör vi hade slutade med fläkten. Vi blev förvånade för vi sålde ju riktigt bra av denna fläkt som styrs av USB och många kunder hörde av sig och undrade när vi skulle få in fläktar i lager igen... Fläkten kopplas in mot en dator eller annan utrustning som har USB utg&ar…

Luktar ditt varmvatten som ruttna ägg?

Då kanske detta inlägg kan hjälpa dig. Jag fick ett telefonsamtal idag från en kund som undrade om vår offeranod var tilverkad i Magnesium? Jag kontaktade vår leverantör och frågade, och ja de kunde bekräfta att så var fallet, och förklarade att varmvatten i beredare med den typen av offeranod ( sitter i nästan alla beredare på marknanden) kan reagera med ämnet Mangan som framförallt förekommer i grunda brunnar hos fastighetsägare med eget vat…

Luftvärmepumpar åter i sortimentet

Nu säljer vi Luftvärmepumpar igen Vi välkomnar Panasonic, Fujitsu och Daikin till vår butik! Efter en tid utan leverantör så har vi återigen glädjen att kunna leverera luftvärmepumpar till frusna svenskar. Vi har genom ett nytt avtal med en av landets största leverantörer försäkrat oss om bra priser till er kunder och en stabil leverantör med bra resurser och mycket pumpar i lager. Vi säljer helst dessa pumpar med installation ENBART för att kunna erbju…

Äntligen Sommar!!

Nu verkar det som om äntligen sommaren har kommit. Med sommaren kom även värmen, en del älskar när det är varmt och ligger gärna och pressar i solen, själv håller jag mig gärna i skuggan större delen av tiden, men smaken är ju som baken - delad. Jag tror som många andra att värmen nu blev lite extra jobbig för att vi inte var riktigt beredda, från 15-17 grader till 30-31 grader på nån dag bara, jag inbillar mig att man behöver några…

Köksdusch Turn

Ibland så springer man på riktigt bra grejer! Så var det när vi till slut hittade en köksdusch som var riktigt bra, Turn från Arrow är ett riktigt bra köp för den som vill ha möjligheten att växla mellan vanlig vattenstråle och dusch i kökskranen. Det som är så bra med "vår" köksdusch är att man inte (som med alla andra) behöver dra i den för att växla läge, utan man vrider på den istället. Detta…

Belysning i vardagsrummet

Vardagsrummet är ett av de rum vi tillbringar mest tid i. För att få till ett vardagsrum rent belysningsmässigt rekommenderar vi att man har mellan 5 till 7 ljuspunkter i rummet. Blanda gärna armaturer och - eller spotlight så att det uppstår lite dynamik och känsla i rummet, det är ju inte så spännande med 8 likadana spotlights som sitter infällda i taket helt symmetriskt. Sätt gärna takspotlights, men ha belysningen nära väggarna och en snygg lampa som…

Hallbelysning

Belysningen i ett badrum kan man göra väldigt trevlig om man lägger ned lite tankeverksamhet bara. Tänk lite utanför boxen och sätt belysningen så att den lkyser på de platser som du behöver ljuset på, inte bara sätta upp 8 spottar i två rader eftyersom det alltid har gjorts på det viset. Lite osymmetriskt placerade ljuspunkter blir spännande och vad gör det väl om det fattas lite ljus precis i mitten av badrummet? Det är ju ändå bara…

Belysning i Kök

Bilden kommer från Eriksdals Inredningssnicker Oavsett om du planerar ett nytt kök eller ska renovera ditt gamla så är en viktig del av inredningen belysningen! Med rätt belysning blir det inte bara lättare att arbeta i köket det blir vilsammare för ögonen och man får en bättre arbetsmiljö, något som är viktigt i hemmet där man skall kunna ha det gött och koppla av. Med rätt belysning och rätt placering av belysningen kan man skapa ett skö…

Badrumsbelysning

Belysningen i ett badrum kan man göra väldigt trevlig om man lägger ned lite tankeverksamhet bara. Tänk lite utanför boxen och sätt belysningen så att den lkyser på de platser som du behöver ljuset på, inte bara sätta upp 8 spottar i två rader eftyersom det alltid har gjorts på det viset. Lite osymmetriskt placerade ljuspunkter blir spännande och vad gör det väl om det fattas lite ljus precis i mitten av badrummet? Det är ju ändå bara…

Duschslang SARGOFLEX

Sargoflex duschslang med 3/8"(R10) koppling till 1/2" (R15) Sargfoflex - En fantastisk Storsäljare som vi är lite förvånade över att vi säljer i så stor utsträckning. Men som vi naturligtvis gärna visar upp! Kan det vara så att det levereras jacuzzi, spa badkar, hörnbadkar mm med undermåliga slangar? Vi tror att det är en del av sanningen, en annan att vi faktiskt har ett riktigt bra produkt till ett bra pris. Slangen är väldigt flexibel,…

Atlanta Parasollbelysning

ATLANTA LED BELYSNING Ny cool belysning som man fäster på stången till parasollet. Ny kan partyt fortsätta in på småtimmarna även när det blir mörkt, perfekt som bordsbelysning för caféer, barer mm. LED belysning på totalt 4,8 W, Eneheten betår av 4 LED dioder på 1,2 W vardera och ger ett bra ljus för sin ringa effekt på bordet. Lampan kläms fast under parasollet och drivs av 2st AA batterier, lampan har inbyggd strömbrytare.…

Grovdammsugare med klipp i!

Grymt bra grovdammsugare Ja ok inte så energieffektiv kanske, men ibland stöter man på saker som är så pass bra att man ändå vill dela med sig. Eftersom jag håller på och renoverar mitt badrum hemma med rivning av väggar, bilning av cementgolv och annat så blir det ganska smutsigt. Jag införskaffade mig en relativt billig grovdammsugare som jag i ärlighetens namn inte hade så stora förhoppningar på, men peppar peppar, jag blev verkligen impo…

Växter kräver mer ljus på höst och vinter

Nu när sommaren snart är slut och allt fler börjar flytta in sina växter inomhus igen så behöver man tänka på att man ger sin vänner bra förutsättningar även inomhus. Våra växtlampor kan hjälpa era växter till ökad trivsel inomhus. Vi har växtlampor som ger det rätta ljuset både för växter med krävande behov som för växter med mindre ljusbehov, gemensamt är dock att allt liv kräver ljus för att…
Produkter
Övrigt