Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Sladdställ E-14 med Kronkontakt

Sladdställ med Kronkontakt av typen som sitter i takdosor och ovanför fönster. 1,5 meter långt sladdställ med E14 sockel.

Hej alla i sommarvärmen (plus 5° 24/11 kl 17.00)

Jag har sålt väldigt mycket sladdställ till adventsstjärnor (antar jag) i år, ovanligt många! Så jag tog kontakt med ett par av er kunder som handlat dessa och frågade om jag var för billig på dem eller om det fanns nån annan anledning till alla köp.

 Sladdställ med kronkontakt

Fråga: Hej! är jag för billig på sladdstället, eller finns det nån annan anledning till köpet?

Svar: Detta är ett sladdställ med lamp-propp. Tror också att det beror på att när man köper en adventsstjärna så ingår det ofta ingen lampsladd. Annars så behöver man skarva ihop själv. Oftast är det bara en vanlig kontakt på sladdställ (svårt att hitta med lamp propp). Om du kollar på t.ex Ikea så kan du köpa ett lampställ (textilklädd, e14) för 50kr och en lamppropp som du ska skarva med för 15kr och sedan behöver man köpa någon sockerbit! och ha kunskapen och kunnadet för att skarva ihop det, och det blir ofta inte så snyggt heller.

Jag tänkte att det kunde vara kul att dela med mig av de svar jag fick då det var lite oväntade, men om man tänker efter helt logiskt.

 

Tills vi hörs igen,

Wattväktar'n

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt