Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

”Som ett Apple för elektriker”

Uppstickarföretaget Plejd får tummen upp i Affärsvärlden

Plejd kallas för ”elektrikerbranschens älskling”, och så här låter det när en icke namngiven elektriker lovordar universaldimmern, som underlättar hans installationsarbete.

– Vi på firman är helt chockade över hur bra det är. Det är som ett Apple för elektriker. Dessutom är kunderna supernöjda, allt de vill ha finns installerat och klart i den lilla pucken.

Företagets smarta dimrar kan installeras bakom strömbrytare, kopplingsdosor och i elcentraler av en behörig elektriker. Dimrarna kommunicerar med varandra i ett mesh-nätverk och kan styras via en app. Inga kablar behöver dras i väggar eller tak. 

"Vi är helt chockade över hur bra det är. Det är som ett Apple för elektriker."

Anonym elektriker

Plejd går online och kan styras varifrån som helst!

Plejds Gateway möjliggör styrning av Plejdsystemet oavsett var användaren befinner sig förutsatt tillgång till Internetuppkoppling. Bryggar Plejd-mesh med Internet.

Skyddar dina tidsfunktioner vid strömavbrott. Kopplas via strömadapter till vägguttag samt via Ethernet LAN-port till det lokala nätverket. Installeras enkelt i appen Plejd och blir en del av befintlig Plejd-mesh.

 

Tills vi hörs igen

Wattväktar'n

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt