Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Kabelvinda vinner designpris!

Schneider Electric vinner designpris för kabelvinda

Thorsman kabelvinda Compact från Schneider Electric har blivit tilldelad utmärkelsen iF Design Award 2019. Kabelvindan vann i kategorin “Product Discipline” då den kombinerar nya funktioner tillsammans med innovativ ergonomi.

Schneider Electrics Thorsman kabelvinda Compact har fått utmärkelsen iF Design Award, i hård konkurrens med tusentals bidrag från mer än 50 länder. Kabelvindan är utvecklad av Schneider Electric Design Lab i Grenoble Frankrike och prisas för sina nya funktioner och förbättrade användarvänlighet, med bland annat ett ergonomiskt bärhandtag och en ergonomisk vev för effektiv in- och utrullning av kabeln.
 
Kabelvindan har LED-indikering för att enkelt se om den är ansluten till eluttaget. Kabelvindan har en robust konstruktion och finns i IP20- och IP44-utförande. Produkten är Green Premium Eko-märkt vilket innebär att den uppfyller högt ställda internationella standarder och miljökrav.
 
– Det är kul att se Schneider Electric Design Labs hårda arbete med att kombinera design, innovation och funktionalitet uppmärksammas i tävlingar som denna, säger Mikael Magnér som är Channel Manager på Schneider Electric Sverige. Med över 40 liknande vinster sedan 2010 känns det helt rätt att även Thorsman kabelvinda Compact får en plats på prispallen.

Källa:Voltimum

Tills vi hörs igen,

Wattvaktar'n

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt