Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

bild på skrivbord med dator och anteckninsblock inför bloggande


 

Original byter varumärke

Coffee Queen Original byter varumärke

De flesta av er känner väl till de klassiska bryggarna i Coffee Queen Original serien. 

De har funnits med i årtionden och gjort sig kända runt om på caféer, restauranger och hotell och andra miljöer där gäster serveras en god kopp kaffe.

 

Crem International som idag är tillverkare och leverantör av Coffee Queen, har blivit en en del av familjen Welbilt och i och med detta kommer deras bryggare inom en snar framtid att byta till det nya varumärket Crem. Det är samma pålitliga bryggare, fast med en ny logotyp på fronten. 

Att byta varumärke på vår klassiker har inte varit ett lätt beslut. Coffee Queen har en lång historia bakom sig. Men då man inom en snar framtid kommer lansera sin nya serie Original ThermoKinetic så är ett byte givet.

Övergången till nya varumärket kommer ske successivt allt eftersom man tömmer sina lager på maskiner med gamla Coffee Queen loggan. Crem är såklart mycket stolta över nya loggan och det ger maskinen ett litet lyft, Vi hoppasa på lika stora framgångar med den nya tidens maskin som med de klassiska maskinerans pålitlighet och prestanda.

 

Tills vi hörs igen,

Wattväktar'n


 

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt