Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Bli höstfräsch i 3 steg med Wattväktarnas hjälp

Efter en ovanligt varm och lång sommar kommer nu hösten med stormsteg. Skolorna har startat, kickofferna bokas in titt som tätt och det är hög tid att förbereda sig för den kommande årstiden. Med hösten utökas sminkväskan med fler produkter från sommarens lättare mejk, de mysiga stickade plaggen kommer fram och det är snart för kallt för att gå hemifrån utan att föna långt, nytvättat hår. Här hos Wattväktarna kan vi hjälpa dig att göra det bästa av (nästan) allt vad höstmodet har att erbjuda.

 

 

Gallra ut i sminkväskan

Smink är en färskvara och det är ofta man glömmer bor att ta en titt bland produkterna och sortera ut. En ny säsong är den perfekta tiden för att se efter vad du har i sminkväskan och vad som kan kastas och bytas ut. Nästan all make-up, som foundation, puder och mascara, har till exempel ett bäst-föredatum. Leta efter den lilla burksymbolen på baksidan som anger antalet månader produkten rekommenderas användas efter öppning. Även om du inte märker någon skillnad så finns det risk att bakterier samlas i dina produkter och verktyg. Särskilt makeupborstar brukar dra till sig dessa, men det går snabbt och enkelt att tvätta sminkborstar och fräscha upp dem. Allt du behöver är lite rengöringsmedel, vatten och tid. För att ta reda på exakt hur du gör för att tvätta sminkborstar kan du ta en titt här.

 

Ge favoritplaggen ett ansiktslyft

Noppor på kläderna kan drabba den bästa. Även om du varit nog så försiktig, tvättat enligt skötselråden och undvikit att torktumla dina plagg så dyker dessa ovälkomna tussar upp, helst på stickade plagg. Glöm tiden då du var tvungen att använda rakhyvel för att få bort nopporna från dina plagg. Som tur är finns det numera hjälp att få i form av små och smidiga verktyg för avnoppning du enkelt kan använda hemma, ett av dem är Noppa Bort som du kan köpa här hos Wattväktarna. Lägg lite tid på att se över din garderob och hitta fjolårets favoritplagg som du kan ge ett ansiktslyft. Kom bara ihåg att alltid läsa instruktionerna noga innan du börjar eftersom teknik och behandling kan skilja sig beroende på plaggets material.  

 

Det hänger på håret

Med höstens mörka och kyliga morgnar kan det verkligen vara värt att investera i bra styling-verktyg. En hårfön och andra verktyg som passar just dig och ditt hår är ofta mödan värd, men vi är många som glömmer att rengöra våra verktyg och ge dem en paus från det hårda liv de lever  i våra badrum. Plattänger tar oftast mest stryk då stylingprodukter och damm lätt bränns fast. Som tur är går de enkelt att rengöra. Se bara till att kontakten är utdragen och att plattången har svalnat innan du tar en lätt fuktad, noggrant urvriden trasa som du gnuggar med. Det här fungerar även bra med om du behöver rengöra en hårfön. Om det fortfarande finns intorkad smuts kvar kan du prova att skrapa lätt med ett annat föremål för att avlägsna rester.

Regöring av smycken och småsaker

Hos Wattväktarna finns även en supersmart liten tvättmaskin som man kan rengöra smycken och andra accessoarer med, den rengör med ultraljud. På ringar, arm- och halsband och andra saker som vi har på oss kommer det alltid att finnas bakterier, hud och kroppsfett på. Se till att ha dem fräscha och snygga, ultraljudstvätten fungerar ihop med alla ädla metaller och massor av andra material med.

Med dessa superenkla tips kommer du snabbt och lätt kunna fräscha upp dina favoritplagg och olika styling-hjälpmedel. Att tvätta sminkborstar , rengöra verktyg för ditt hår och rensa bland sminket kanske är små projekt, men de kommer göra stor skillnad för dig och din höstlook! 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt