Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

5 fördelar med LED-lysrör

Om du vill spara pengar, tid och el, och samtidigt vara snäll mot miljön, så är LED-lysrör ett lysande alternativ.

LED-lysrör fungerar i befintlig armatur och är en enkel uppgradering till en modern lösning. Det är bara att skruva i ett LED-lysrör, sen har du plötsligt en bättre och mer kostnadseffektiv belysning.

1. Sparar pengar med en lägre energiförbrukning

Med LED-lysrör kan du minska energiförbrukningen med 60 procent mot ett gammalt kvicksilverlysrör. Du minskar underhållskostnaderna med två tredjedelar. Ett LED-lysrör håller i snitt tre gånger längre än ett kvicksilverlysrör.

Du spar in kostnaden för de nya LED-lysrören på kort tid. 
 

2. Samma eller bättre ljuskvalitet

LED-lysrör ger tillräckligt ljus utan att blända och är flimmerfria. Med ljus som är minst lika bra och oftast bättre. Våra LED-lysrör finns i flera ljusflöden (lumen) för att möta olika behov, inom bland annat industri, kontor och detaljhandel.

Belysning är viktig för vår hälsa därför följer våra LED-lysrör självklart belysningsindustrins krav enligt EN12464-1.
 

3. Passar i dina befintliga lysrörsarmaturer

Där det sitter konventionella kvicksilverlysrör kan man sätta in LED-lysrör. Det är armaturen som avgör, inte själva lysröret, precis som det är för exempelvis den traditionella glödlampan med E27-sockel.
 

4. Lång livstid minskar kostnaden för underhåll

I de allra flesta fall är det lika enkelt att installera LED-lysrör som konventionella kvicksilverlysrör. Tack vare att LED-lysrören i snitt håller tre gånger längre än ett kvicksilverlysrör kan du räkna med att underhållskostnaderna minskar med två tredjedelar.
 

5. Miljövänligt och helt fria från kvicksilver

LED-lysrör är helt fria från kvicksilver och bidrar till minskat CO-2-utsläpp tack vare att energiförbrukningen är 60 procent lägre en ett kvicksilverlysrör.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt