Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Luftkylaren Arctic Air

Är Arctic Air luftkylare en bra produkt, eller bara en plojgrej? 

Det är jättemånga kunder till oss som beställt denna och undrar samma sak

Jag hade förmånen att få en demonstrerad för mig under våran camping i midsommar. Vi satt i förtältet hos min svägerska på midsommarsupé och åt och drack lite gott. Efter en stund tyckte att det började bli kallt och värka i vaderna och påtalade detta för min svägerska, -Vänd dig om sa hon, det är sådana där luftkylare som du säljer!!

Jag måste säga att jag blev riktigt imponerad! 

För det första är den jättelätt att använda, den hördes inte, (luftkylaren gick visserligen på lägsta hastighet), och den gav ifrån sig riktigt kall luft, och det enda man behövde göra var att hälla kallt vatten i en behållare och starta (jag antar att man kan få ännu kallare luft med isbitar i tanken). 

Jag passade på att undersöka, och labba lite med den för jag tänkte att jag skulle skriva en recension om den. Arctic Air har 7 olika sorters belysning, man kan driva den med 230V och en USB-adapter, eller i 12V uttaget i bil/båt/husvagn med en usb kabel eller t.om. med en lite större powerbank om man tältar eller fricampar, så man är inte ens bunden till elnätet.
 
Min svägerska köpte luftkylaren framförallt till husbilen då hon ville få ner temperaturen för hennes hunds skull. Arctic Air klarade det galant trots sina små mått på ca 20cm i fyrkant. Det lilla formatet gör att du kan ha den på nattduksbordet, vid datorn, hobbyrummet eller på ett sidebord vid soffan.

Vi kan ärligt säga att Arctic Air definitivt inte är en plojgrej! 

Arctiv Air klarar inte av att kyla ett stort vardagsrum på 30 m2, tillverkaren säger att den klarar 4 kvadratmeter. I ditt sovrum t.ex. kommer den klara av att kyla ner sängen och området närmast runt sängen, och det kanske är det mest primära, att få lite nattro i värmen? Men det här är ju ingen A/C på 6000W, så ha det med dig i beräkningen. 

Så här fungerar den:

Arctic Air är busenkel att använda – man häller bara vatten i tanken, ansluter enheten och njuter av frisk och kall luft! Det här är en luftkylare som låter dig skapa en egen liten oas av fräsch och sval luft. Du justerar enkelt fläkten till den temperatur du vill ha, sen är det klart! 
Vattentanken är på 750 ml, och det räcker för att hålla enheten igång och kyla ner luften omkring dig i 8 timmar. Man fyller tanken med vatten och sedan suger filtermaterialet upp vattnet, som genom avdunstning(evaporation) kyler den varmare luften som passerar genom filtret.

Luftkylaren har en tyst fläkt med tre hastigheter och justerbara lameller som styr luftutloppet. 
Arctic Air är miljövänlig!

 

 

Andra luftkonditioneringssystem och A/C aggregat använder mycket energi för att försöka kyla ner ett helt hus eller en byggnad, vilket blir mycket dyrt. Arctic Air kyler endast ner luften omkring dig, där det behövs som bäst, och den drar inte mer energi än en liten fläkt, med instoppad energi på ca 10W ger den en kyleffekt på hela 350W! 

Elkontakten som följer med luftkylaren passar alla jordade uttag.

I paketet får man:
• Luftkylare - Arctic Air 
• USB-kabel 1,9m
• manual

Ang. leveranssituationen för Arctic Air just nu! Vi har fått ett datum på inleverans den 6 juli. Vi har även stödköpt från ett annat företag och väntar in denna leverans ungefär samtidigt, eller kanske nån dag tidigare.

Tills vi hörs igen, 
Wattväktar´n

3 kommentarer

JoMar 8 timmar sedan
”Som *du* säljer” i första stycket....
Vidare beskriver du händelseförloppet som om du inte visste vad det var för sak...
Fejk-story/recension?
Mr Cool 13 timmar sedan
köpt 2 st artic air och bägge har slutat fungera p.g.a fläkten startar inte
Kristina 4 dagar sedan
Tack för recensionen! Precis vad jag behövde. En följdfråga: Sladden, som man pluggar i vägguttaget, hur lång är den?
Produkter
Övrigt