Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Gör vardagen enklare med Eazyplug

För personer med svag handfunktion kan en så vardaglig sak som att dra ut en stickkontakt vara helt omöjlig. Eazyplug löser problemet. Med ett tryck på kontakten, med handen eller armbågen frigörs kontakten direkt. Eazyplug är en stickkontakt och uttryckare i ett. 

Det unika med produkten är att man trycker ut kontakten på samma sätt som man trycker i den. Det enda man behöver komma ihåg är att först vrida på den så låset öppnas.

Eazyplug har standarden Schuko, den standard för jordade kontakter och stickproppar som används bland annat i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederländerna, Spanien.

Eazyplug finns som vanlig stickkontakt och som förmonterad adapter.

I arbetet med framtagandet av Eazyplug har utvecklarna låtit många ta del av och testa kontakten Eazyplug. Kontakten är även provad och certifierad av Intertek Semko.

"Eazyplug är toppen för en pensionerad idrottslärare med artrosopererade händer. Oumbärlig både vid strykjärnet och brödrosten."
Agneta Lundquist, Umeå

”Jag tycker att denna nya typ av kontakt är fantastiskt bra, bl a för att den inte kräver någon handstyrka… det finns ett enormt behov av enkla smidiga hjälpmedel i vardagen.”
Carina Andrén, vårddesigner, Karolinska Universitetssjukhuset

"Jag är reumatiker och har svårt att greppa. Det som är bra med Eazyplug är att man får trycka ut den i stället för att dra ut den. Eazyplug är bra utformad för mig som reumatiker."
Ann-Britt Forsgren, Söderhamn

"Kontakten bedöms innebära ett mervärde för personer med svag eller ingen handfunktion. Någon liknande produkt finns inte på marknaden."
Claes Tjäder, avdelningschef Hjälpmedelsinstitutet

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt