Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 200 kr (ord 29 kr)

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Glassmaskin

Få ut det bästa av din glassmaskin!

När du köper glass i affären, så vet du inte vad den innehåller. Det är en av de stora fördelarna vid hemmagjord glass: här vet du exakt vad den innehåller.

Gör din helt personliga favorit glass

Det bästa med att använda egen glassmaskin är att det är så enkelt. Du väljer i princip bara vilka ingredienser du gillar och häller dem i maskinen. Frukt och bär från trädgården eller skogen, klassisk vanilj och/eller choklad, eller grädde. Användningen av färska råvaror smakar bäst helt klart och det är bara att köra igång med detta. Gör din helt egen mjölkglass, sorbet eller frozen yoghurt.

På danska tidningen Berlingske.dk kan du hitta en spännande artikel där journalisten Morten Heibergs lär dig konsten att göra din egen glass – där finns det ett par bra tips också! Läs artikeln här.

Kompressor eller ej?

Glassmaskiner finns både med och utan kompressor. Köper du en glassmaskin med kompressor, så får du en maskin som i det närmsta kan göra allt själv. Den rör runt allt när glassen ska blandas. Dessutom fryser den massan därefter och kan också fungera som ett kylskåp.

Väljer du att köpa en glassmaskin utan kompressor, så kommer den att fortfarande kunna mixa ingredienserna, men du måste själv ställa glassmixen i frysen. Det tar mellan 18-24 timmar att frysa den perfekta glassen.

 

Tills vi hörs igen

Wattväktar´n

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt