Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Installera Garo motorvärmaruttag nu

Nu undrar ni väl om jag blivit helt knäpp?

Installera en Motorvärmare när det är typ 26° varmt ute???

Nej så klart är jag inte helgalen, bara lite före min tid. När man kommer på att man skulle ha nytta av det där motorvärmaruttaget är det ofta nattsvart ute, det är svinkallt och förmodligen tidigt på morgonen.

Då är det bättre att installera en motorvärmare på sommaren, när det är varmt och skönt, Elektrikern gör även en snabbare installation när kablarna är mjuka och han slipper ha tjocka hansdskar på sig som begränsar rörligheten vilket gör att du betalar mindre för jobbet!!

De motorvärmaruttag som vi säljer kommer från Garo och förutom att värma bilen har de en smart timer på 30 minuter som tillåter att man kan ta ut ström från uttaget till dammsugning eller städning av bilen, husvagnen eller vad man nu hara tt städa i. Men man kan även ladda gräsklipparen, klippa häcken eller använda ett annat elektriskt verktyg med ström från uttaget, vilket är ganska smart.

Garos motvärmaruttag är väldigt enkla att sköta med, man ställer in vilken tid man ska åka, så känner motorvärmaren av hur dax den ska starta (beroende på ute temperatur och luftfuktighet) för att du ska få en varm och skön bil. Motorvärmaren finns i olika utförande, med eller utan jordfelsbrytare. 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt