Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

LED lampor till bilen

Nu har vi LED lampor till bilen med!

LED lampor till bil, ATV, motorcykeln, åkgräsklipparen eller lastbilen. Du hittar alla LED lampor under LED Fordonsbelysning

Så oavsett om du vill pimpa din bil och göra om den till ett rullande discotek eller om du hellre är lite lugnare i sinnet och bara vill förbättra belysningen från innerbelysningen eller kartlamporna så har vi rätt lampa till rätt pris för det.

Du vet väl om att din bensinförbrukning blir lite lägre? Eftersom motorn driver generatorn, behövs det inte så mycket ström till lamporna som innan och då går generatorn lättare, vilket ger bättre bränsleekonomi! WIN-WIN!! Även lämpligt för den avlägsna stugan utan el, eller husvagnen som ofta har belysningen kopplad till ett batteri.

Vi har ett brett sortiment och vi har lagt oss lågt i pris på dem för att så många som möjligt ska kunna handla dem av oss. Vi är troligen billigast i Sverige på vissa modeller, och det är nått vi försöker hålla fast vid, det skall inte behöva vara så dyrt som det är hos vissa att köpa Led belysning till bilen.

 

Välkomna in och handla så mycket ni vill!

 

Tills vi hörs igen,

Wattväktar´n

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt