Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Vi utvecklar vår serviceavdelning

Nu tar vi kundtjänst till nästa nivå

Vi utvecklar just nu vår kundtjänstavdelning till att även

ta hand om mail och telefonbeställningar.

Fler och fler kunder ringer in till oss var dag och vill lägga beställning direkt i telefon, vi har inte haft nått bra system för detta förr utan många gånger har vi blivit tvugna att skicka tillbaka kunden till vår webbutik. Detta är inte bra för varken kunden eller oss, vi vet ju inte att vi får affären, men än viktigare är att vår kund kanske känner sig osäker och tillbakavisad av oss. Det vill vi verkligen inte!

Därför har vi infört en telefonorder avdelning hos kundtjänst som bygger på klarna checkout. det hela går till så att man gör sin beställning i telefon med vår "säljare"och när man handlat klart så får man till sin smartphone ett sms med en länk till betalsidan (Klarna checkout) där man kan välja betalsätt. Faktura, konto och delbetalning. 

När vi ser att klarna godkänt affären skickar vi varorna till kunden, lika snabbt och enkelt som om man beställt från hemsidan.

Telefonförsäljningen kommer inte att ersätta webbutiken, är inte något som går fortare, men kan vara till hjälp för den som vill ha en personlig shopper eller kanske inte har internetanslutning just då.

Vi hoppas att ni har överseende med att det kommer vara en inkörsperiod på detta då varken våra kunder eller vår kundtjänstpersonal är varma i kläderna ännu. Telefonordrar är inte på nått sätt förprioriterade utan alla beställningar tas omhand i tur och ordning, detta är bara ett ytterligare sätt för våra kunder att nå oss. 

På tal om det, så går det även bra att maila in en beställning till oss, ange vad ni vill köpa och bifoga ert sms nr så vi kan skicka länken till Klarna checkout till er.

 

Tills vi hörs igen,

Wattvktar´n

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt