Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Välkommen till vår Blogg!

Här hittar du nyheter om oss, våra produkter och mycket mer.

Hjälp oss och kommentera och gör så vår blogg blir mer levande, det finns inga gilla knappar och annat som på facebook mm, men vi uppskattar alla kommentarer vi kan få på våra inlägg.

Nu kommer hösten

Nu börjar det bli lite kallare morgnar med frost på bilrutan och träden visar sig från sin vackraste sida i miljoner färger av gult, rött och orange. visst är det vackert, men samtidigt är det tid att börja förbereda sig inför vintern med snö, is och kyla.  Som djuren i naturen som börjat äta upp sig och bygga på sina fettlager och leta lämpliga platser att gå i ide, måste även vi se om vårt hus.

Vi har i alla fall laddat upp i butiken med mängder av sköna höst och vinterprodukter som värmer skönt, som oljefyllda element från både Malmbergs och TEGO Roundline, med värmefläktar från König och luft-luftvärmepumpar från Panasonic, Daikin och Fujitsu så vi känner att vi står rustade bra inför vintern, hur står du dig? Är det dax att köpa det där elementet som du borde köpt förra året? Behöver du kanske en värmefläkt att ha som reserv i det där kalla rummet som aldrig vill bli riktigt skönt att vara i? eller är det kanke dax för en frostvakt till sommarstugans vattenledning?

Oavsett vad du behöver, kan vi hjälpa dig! Vi har avtal med alla större leverantörer och kan hjälpa dig att få tag i rätt produkt till schysst pris, skulle vi inte ha produkten du letar efter i butiken så är det bara att maila oss eller chatta med oss på sidan så löser vi det mesta, dessutom har vi oftast produkten hemma på ett par dagar.

Sköt om er nu och dra inte på er någon onödig förkylkning nu när vintern kommer!

 

ps. vi har även ett stort sortiment av belysning som verkligen kommer till sin rätt nu när det blir mörkare. 

 

Tills vi hörs igen

Wattväktar´n

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt