Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

12 Volt belysningsskenor och minispotlights

Magnetetisk Flexibelitet!

Magnet skenor och tillbehör till dessa är en av våra största grupper inom skenbelysning, det är en belysning som passar bra nästan överallt, den är säker 12V och passar även i fuktig miljö. Här kommer även Microline in i bilden, samma som magnet 12V, men mycket mindre. 

Magnet 12V Flexibel och magnetisk lösning

Magnet 12V system med extra kraft i ljuset. Enkel installation av ljuskällor, bara klicka dit eller klicka bort dem från skenan, stark magnet som håller spotlights och pendlar säkert på plats. magnet 12V passar i alla rum (även de med fukt) och är en säker produkt att använda då den endast går på 12V. 

Magnet 12V tillbehör & belysning

Det finns massor av tillbehör till Magnet skenorna, transformatorer, skarvar, ändavslut, olika upphängningar mm. sedan kan du välja fritt mellan de olika spotlights och pendlar som finns, så länge de är på 12V kan du anv'ända dem. har du en egen 12V spott kan du använda dig av en adapter för inkoppling av den.

Ännu mindre skenbelysning

Det finns även en serie som heter microline, den är anpassad till mindre ytor som glasskåp, kabinett, glashyllor etc. Den är precis som Magnet 12V, fast mycket mindre, bara pyttesmå armaturer kan användas på den. nu snackar vi minimalistisk belysning för utställning mm.

Produkter
Övrigt