Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

3-Fas Skenor och spotlights

3-fas 230V belysningsskenor för butiksbelysning

3-fas 230V belysningsskenor från EUTRACK och Global Trac. Finns i svart, vitt och grått. 3-fas 230V strömskenor, anslutningar, skarvar, adapters och snygga spotlights ger ett komplett belysningssystem för er butik eller lokal.

 

 

3-fas 230V skenbelysning

3-fas Belysningsskenor, eller kontaktskenor är ett smidigt sätt att få till en flexibel belysning. och det ä inte 400V vi snackar om, 3-fas kan vara lite förvirrande men inom belysningsskenor är det tre kanaker med 230V i varje kanal. 

3-fas 230V anpassning

Många armaturer levereras med en global adapter för skenmontage.Det innebär att man kan använda spottar från olika fabrikat till samma skena. Spottarna finns med olika spridning, så att du har möjlighet att göra en belysningslösning för just dina behov.

3-fas 230V uppbyggnad

I en 3-fas 230V skena får man enkelt 3 st tändningar och kan på så sätt skapa unika belysningar där armaturer i samma skena kan tändas och släckas individuellt. Perfekt att använda i butiker, på kontor, i bilhallen eller varför inte på vernisaget. med dimmer kan man ytterligare skapa sköna scenarios från belsyningen.

3-fas 230V Leverantörer

Bellalite och Scan Studio Ligting har båda ett enormt sortiment när det gäller 3-fas 230V skenor och butiksbelysning. Kontakta oss gärna om ni vill ha mer information eller saknar någon av produkterna der marknadsför, Bellalite ha valt EUTRAC för sina 3-fas 230V skenor, och Scan Studio Lighting har valt GLOBAL TRACK. Produkterna håller hög kvaliet, men är ändå förhållandevis prisvärda.

Produkter
Övrigt