Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

TOP MET

ALUMINIUMPROFILER FÖR LED

Unika belysningsprojekt designade av arkitekter
TOPMET tillverkar sina egna mönster, du hittar inte samma produkter på marknaden!
Stort urval av både utanpåliggande och infällda aluminumprofiler för LED

Ursprunget till TOPMETs namn är förknippat med metallsmältning - den första tekniska processen på grundval av vilken företaget skapade sina första produkter, dvs genom utbyte av rå aluminium i en form av rullar och stänger, som inte var tillgängliga vid den tiden, med gjutning av aluminiumskrot i permanenta stålformar.

I mitten av 90-talet etablerade företaget samarbete med PHILIPS och senare med OSRAM - ledarna för modern belysningsteknik. Genom samarbete med dessa företag och användning av komponenter av högsta kvalitet har vi nått enastående på den nationella marknaden vid den tiden produktens hållbarhet och kvalitet.

2005 började en rekonstruktion av företaget och lager, vilket ökade utställnings-, lager- och produktionsfunktioner. Företaget fick en ny höjd och en ny bild, dessutom till ett nytt golv. Parkeringsplatser stenlagdes, träd och grönska planterades i företagets omgivning, som - med stor uppmärksamhet från ledningen och medarbetarna - dekorerar och skapar allt trevligare miljö.

1989, det är 31 år sedan, grundade två ”medborgare” en låssmedverkstad ... Så vi firar ett silverjubileum på marknaden!

Produkter
Övrigt