Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Suprabeam Q5xr defend

Q5xr defend är en kraftfull taktisk ficklampa för militär, polis och säkerhetsfolk. Med tillgång till hela 1000 lumen i dina händer, kommer du att ha tillräcklig ljusstyrka för alla uppgifter du kan tänkas stöta på!

2 189 kr
Finns i lager
3-5 dagars leveranstid
.
3-5 dagars leveranstid

Modellen Q5xr defend är anodiserad i en passande svart färg och har många användbara attiraljer såsom: kraftfullt stroboskopljus, tillhyggesförstärkt ovan och nedan för att kunna slå och krossa, anti-rullring för att förhindra rullning och ett passande smart svart fodral.
 
Den avancerade elektroniken i Q5xr defend har utformats för att upprätthålla hög ljuseffekt och minska energi- och värmeutvecklingen. Den nya elektroniska designen ger ficklampan 30 % längre aktionstid och mer ljus jämfört med andra LED-ficklampor.
 
SMART INTERN LADDNING
Den USB-anslutna laddaren passande Q5xr defend, är avsedd att monteras hängande på vägg eller installeras i ett fordon, vilket gör det enkelt att ladda din Q5xr defend- ficklampa.
 
PROGRAMMERBAR
Q5xr defend har två ljuslägen, ett går från Max till Min, den andra går från Min till Max. Du kan enkelt växla mellan de två inställningarna, så att du kan välja den funktion som passar bäst för uppgiften. Förutom de två ljuslägena, har Q5xr defend också stroboskopljus.
 
TAKTISK FRAMSIDA OCH BAKSIDA
Använd ”strike bezel”, den vassa metallringen framför linsen, i självförsvar eller som ett enkelt sätt att hitta din ficklampa i mörkret. När ficklampan slås på och placeras upp och ned på t.ex. ett bord, kommer ljus flöda genom gliporna som bildas genom ringen. Den taktiska bakre delen är genomtänkt utformad så att den kan användas som tillhygge. Du kan använda Q5xr defend i självförsvar. Infälld finns också en utfällbar bältesklämma.
 
Specifications
LED: 1 CREE Power Chip
Case: Anodized, Aluminium
Color: Tactical Black
Switch: Quality Tested Metal
Dimensions: L: 161mm, ø 39mm
Weight: 182g
IP Rating: Splash Waterproof IPx4
Temperature: -20°C to +35°C
Controller: YES, 4-step controller and 2 modes
Power Source: 1 x 18650 Li-ion (12.21 Wh) 1 pcs. included
Charging time: 100% = 3h 40min | 80% = 2h
Luminous Flux: Max 1000 LM / Medium 200 LM / Low 50 LM / Strobe 10 Hz
Lighting Time: Max 4h / Medium 7h 15min / Low 37h
Accessories: Pro. Quality Tactical Pouch with magnet and Press Stud, Strap, USB cable, External ICR 18650 charger, Anti Roll Ring
Packaging: PE Portable Box


Produkter
Övrigt

?>